A REVIEW OF αναπτυξιακα προγραμματα

A Review Of αναπτυξιακα προγραμματα

A Review Of αναπτυξιακα προγραμματα

Blog Article

Έλλειψη οικονομικών προβλέψεων → Οι αριθμοί είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα για τους αναγνώστες. Μην ξεχνάτε τον ισολογισμό, την κατάσταση ταμειακών ροών και την κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης.

Ορίσουμε βραχυχρόνιες προτεραιότητες, δώσουμε άμεσες λύσεις και αναπτύξουμε μακροχρόνια στρατηγική

Προτεραιότητά μας είναι να ενισχύσουμε υφιστάμενες αλυσίδες αξίας που περιλαμβάνουν εξωστρεφείς, δυναμικούς κλάδους.

Το «κέρδος» βεβαίως από την πρόβλεψη για ίδρυση μη τραπεζικών Ιδρυμάτων, είναι ότι αυτά –θεωρητικά τουλάχιστον- θα δανείζουν ακόμη και τους αποκλεισμένους από το τραπεζικό σύστημα.

Οι πελάτες που αγοράζουν ποδήλατο για το παιδί τους, ίσως χρειαστούν κράνος, επιγονατίδες, σχάρα αυτοκινήτου κ.ά.

Ταυτόχρονα προωθούνται μία σειρά άλλων ενεργειών, ανάμεσά τους ένα νέο και φιλικό πληροφοριακό σύστημα για τις κρατικές ενισχύσεις (ΠΣΚΕ).

Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο γεμάτο περισπασμούς, ο νέος επιχειρηματίας θα πρέπει να μπορεί να παραμείνει προσηλωμένος στους στόχους του.

Σε γενικές γραμμές η προστιθέμενη αξία των κοινοτικών πόρων στην ελληνική οικονομία κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι. Η πρόσφατη μελέτη του ΟΟΣΑ για την περιφερειακή ανάπτυξη και τα click here συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα στη χώρα μας, τοποθετεί την Ελλάδα στη μεσαία κατηγορία των κρατών-μελών της Ε.Ε. ως προς την προστιθέμενη αξία τους.

Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες τους, τις δυσκολίες αλλά αντιλαμβανόμαστε τις ευκαιρίες και το όραμά τους.

Πρασινη μεταβαση & Περιβαλλοντικη αναβαθμιση επιχειρησεων

Διαθέτει δεκαπενταετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε μαθήματα και ειδικά σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη οργάνωση και λειτουργία μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και έχει επιβλέψει πλήθος διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Ελβετία. Έχει πάρει μέ ρος ως ερευνήτρια σε προγράμματα με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και ήταν μέλος της συντονιστική ς ομάδας ερευνητικών προγραμμάτων στη Γερμανία. Το έργο της είναι δημοσιευμένο σε διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά παγκόσμιων συνεδρίων και εί ναι συγγραφέ ας κεφαλαί ων σε ελληνικά και ξέ να βιβλία.

Καθορίστε τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής σας. Η εταιρεία σας θα είναι ομόρρυθμη, ετερόρρυθμη, ανώνυμη ή κάποιου άλλου είδους;

Ποιές θα είναι οι διαδικασίες και τα κριτήρια επιλογής σε αυτό το νέο ΕΣΠΑ;

Το πόσες λεπτομέρειες θα δώσετε για το καθένα εξαρτάται τόσο από την επιχείρησή σας, όσο και από το κοινό σας.

Report this page